Terra Incognita Zöld rovata -> Csodálatos Világ
Címlap
 
Hírek
 
Érdekességek
 
KÖRNYEZETÜNK
 
Segíthetünk?
 
Büszkeségünk
 
SZÉGYENÜNK
 
Történeteink...
 
Filmtár
 
Kiképző videók
 
KÉPTÁR
 
JOG
 
Impresszum
Rovat szerkesztő:

Audie

Elérhetőségünk: 
wcsodal@gmail.com

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek - kommentárok
Hírek - kommentárok : CACIB 2010. Miskolc

CACIB 2010. Miskolc

SZM  2011.01.19. 15:04

Egyrészt mert az évadnyitó eseményen a MEOE történetében először Miskolcon, ezen a kiállítási hétvégén került bevezetésre, hogy amennyiben a tulajdonos mindkét napra nevezte kutyáját növendék, nyílt (munkára kötelezett fajtáknál munkaosztályba), illetve champion osztályba, és a kutya mindkét nap CACIB várományt szerzett, akkor automatikusan kapta meg a Hungária Champion címet. ... Másrészt egy nem kívánatos (és szerencsére nem jellemző) esemény is történt. Ugyanis két férfi összeszólalkozása véres eseménybe torkollott.CACIB 2010 Kutyakiállítás
avagy a verseny és a versenyzők tisztasága
 
Tavaly húsvétkor a miskolci CACIB 2010 Kutyakiállítás elnevezésű két napos verseny több tekintetben is különlegesnek számított.
 
Egyrészt mert az évadnyitó eseményen a MEOE történetében először Miskolcon, ezen a kiállítási hétvégén került bevezetésre, hogy amennyiben a tulajdonos mindkét napra nevezte kutyáját növendék, nyílt (munkára kötelezett fajtáknál munkaosztályba), illetve champion osztályba, és a kutya mindkét nap CACIB várományt szerzett, akkor automatikusan kapta meg a Hungária Champion címet.
 
Másrészt egy nem kívánatos (és szerencsére nem jellemző) esemény is történt. Ugyanis két férfi összeszólalkozása véres eseménybe torkollott.
 
Két kecskeméti férfi szólalkozott össze a miskolci rendezvényen, egyikük autójából kiszúrva sebesítette meg a másikat, akivel hosszabb ideje már haragban volt - ismertette az elsődleges tényeket Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
 
A Borsod Online információ szerint az eset előzménye az volt, hogy két kutya esett egymásnak, és a sérült állat gazdája próbált elégtételt venni ily módon.
 
MTI fotói
 
Az egyik úgynevezett pontozósátor mellett veszett össze a két férfi, ott történt a szúrás is. Az ott dolgozó bíró, egy nő segített a sérült férfinak. Mivel látta, hogy nagy a sérülés életveszélyes, ezért a mentősök kiérkezéséig lefogta a sérült eret
 
Az ügyészség közleménye szerint a férfi évek óta ismerte áldozatát, akivel rossz viszonyban voltak. 2010. április 4-én az emberölési kísérlettel vádolt férfi a versenyen sértő megjegyzéseket tett a másik kutyájára. A konfliktus később folytatódott, amikor a vádlott már autójával hajtott ki a helyszínről. A másik férfi szóváltásba keveredett vele, és a délelőtti eset miatt szájon vágta, majd a kísérőjével visszaindult a versenyre. A 35 éves férfi egy késsel a kezében szállt ki a kocsiból, nyakon szúrta és verni kezdte a másik kutyatenyésztőt, akinek kollégája közbelépett.
A megszúrt férfi nyakán az 1,5 cm-es seb a nyaki nagy visszeret is érintette, életét csak a mentők beavatkozása mentette meg.
 
Reméljük, hogy az idei versenyeken nem fog előfordulni semmiféle atrocitás - sem verbálisan, sem tettleg. Hiszen a versenyeknek, egyúttal a sportszerűségről kell szólniuk.
 
2011.01.19.

SZM 

 
NAVIGÁTOR
CÍMLAP: Terra Incognita
ART rovat:  Árnyék és Ragyogás
TUDOMÁNY: AURORA
 
legfrissebb
Állatvédőrség - HÍREK
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - NAPJAINK
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - HÍREK
Emberi felelőtlenség - SZÉGYENÜNK
Kutyatámadás HÍR - HÍREK
KÁJ - közép-ázsiai juhászkutya - SEGÍTHETÜNK?
Támadó kutyák. - HÍREK
Harci kutyák, veszélyes „emberek” - HÍREK
Kutyakiállítás Székesfehérváron, 2011 február 20.-án - HÍREK
Áldás, a fehér puli - HÍREK
Elvonatkoztatás - HÍREK
500 kutyáról egyedül gondoskodik! - HÍREK
Drága „hobbi” - Kutyás írások
Kutyusok a „színesfém tolvajok” áldozatai - HÍREK
CACIB 2010. Miskolc - HÍREK
A TERMÉSZETROMBOLÁS: ÖNZÉS! - NAPJAINK
A HŰSÉG MADARA - KÖRNYEZETÜNK
AZ ÖTÖDIK HADOSZLOP - NAPJAINK
'DÜHÖNGŐ ISTENNYILA!'' - HIREK
Jégeső a szaudi sivatagban - ÉRDEKESSÉG
A FÖLD NAPJA(?)- HÍREK
Patkányvizelet az élelemiszerek csomagolásán - HÍREK
Ők ott voltak... - Kutyás videók
A CSODA- KÖRNYEZETÜNK
OMÁR - TÖRTÉNETEINK
Alig 3200 tigris maradt a világon - KÖRNYEZETÜNK
Csapatokban érkeznek a fenyőrigók északról - KÖRNYEZETÜNK
Képzelj el egy világot… - NAPJAINK
Kilóg a "lóláp" - NAPJAINK
FAUNA - KÖRNYEZETÜNK
Virágok és füvek - KÖRNYEZETÜNK

 

 
TEMP
 

Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás