Terra Incognita Zöld rovata -> Csodálatos Világ
Címlap
 
Hírek
 
Érdekességek
 
KÖRNYEZETÜNK
 
Segíthetünk?
 
Büszkeségünk
 
SZÉGYENÜNK
 
Történeteink...
 
Filmtár
 
Kiképző videók
 
KÉPTÁR
 
JOG
 
Impresszum
Rovat szerkesztő:

Audie

Elérhetőségünk: 
wcsodal@gmail.com

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek - kommentárok
Hírek - kommentárok : 500 kutyáról egyedül gondoskodik! - Segítsünk neki!

500 kutyáról egyedül gondoskodik! - Segítsünk neki!

Media Dogs  2011.02.27. 19:27

Sírva nyilatkozott az Info Rádió riporterének, mely interjúban még a sokat tapasztalt újságíró hangja is akadozott. Gálné elmondta, hogy pénz híján segítsége nem igazán van, és félig rokkantan, hajnaltól késő estig tartó munkával látja el a kutyákat. Gál Tiborné, így a nagy nyilvánosságon keresztül önkéntesek jelentkezését kéri, valamint az állatok élelmezésére pénzt, vagy takarmányt, húst, vagy tápot. Megjegyezzük, hogy a Pakson és környékén élőknek, ha már hagyják, hogy lelketlen emberek kitaszítsák kutyájukat, - kötelességük lenne segíteni annak, aki egyedüliként megpróbál segíteni a kitaszítottakon.


500 kutyáról egyedül gondoskodik!

- Segítsünk neki!

500 kutyáról egyedül gondoskodik Gál Tiborné a Vácikai Cerberus Alapítvány, Paksi Állatmenhelyének vezetője és egyben üzemeltetője.

Sírva nyilatkozott az Info Rádió riporterének, mely interjúban még a sokat tapasztalt újságíró hangja is akadozott. Gálné elmondta, hogy pénz híján segítsége nem igazán van, és félig rokkantan, hajnaltól késő estig tartó munkával látja el a kutyákat. Arról is beszélt, - hogy igazából nem ő akart ennyi kutyát, - de Paks környékén annyi állat kóborol, - hogy csak így lehet őket megmenteni a kilövéstől.

Gál Tiborné, így a nagy nyilvánosságon keresztül önkéntesek jelentkezését kéri, valamint az állatok élelmezésére pénzt, vagy takarmányt, húst, vagy tápot.

Megjegyezzük, hogy a Pakson és környékén élőknek, ha már hagyják, hogy lelketlen emberek kitaszítsák kutyájukat, - kötelességük lenne segíteni annak, aki egyedüliként megpróbál segíteni a kitaszítottakon.

Információink szerint, a Noé Állatotthon és Alapítvány reagált elsőként Gál Tiboré segítségkérő felhívására, és fő támogatójukat a GARMIN eledelgyártó céget megkérve, a paksi menhely segítségére sietettek  és 1.000kg tápadománnyal indultak útnak Paksra. Reméljük, az adomány rendben meg is érkezett.

Ám 500 kutyának nem sokáig elég ennyi táp, (napi 240 kg. kell minimum) - és kérünk mindenkit, aki segíteni tud, - tegye meg az alábbi elérhetőségeken:

Az adományok átvételéről egyeztetni lehet: Menhelyvezető: Gál Tiborné, Erzsike
Telefon: 06-20-455-9983 - 06-20-248-9282 - Vácikai Cerberus Alapítvány (Paksi állatmenhely) Telep: Paks, Váczika dülő

A Menhely honlapján is lehet érdeklődni. http://www.paksiallatmenhely.zug.hu/

Mindezek tetejében a Paksi Önkormányzat csak akkor hajlandó támogatást folyósítani a menhely számára, ha megvalósultak az új telep megnyitásának feltételei. Ami persze csakis pénzkérdés. De ez az, aminek a Paksi Állatmenhely vezetője; Gál Tiborné, a legjobban szűkében van.

2011.02.09.

Media Dogs

 
NAVIGÁTOR
CÍMLAP: Terra Incognita
ART rovat:  Árnyék és Ragyogás
TUDOMÁNY: AURORA
 
legfrissebb
Állatvédőrség - HÍREK
A vakvezető munkakutyák társadalmi elfogadottsága - NAPJAINK
Tavaszi tudnivalók a kutyás gazdáknak - HÍREK
Emberi felelőtlenség - SZÉGYENÜNK
Kutyatámadás HÍR - HÍREK
KÁJ - közép-ázsiai juhászkutya - SEGÍTHETÜNK?
Támadó kutyák. - HÍREK
Harci kutyák, veszélyes „emberek” - HÍREK
Kutyakiállítás Székesfehérváron, 2011 február 20.-án - HÍREK
Áldás, a fehér puli - HÍREK
Elvonatkoztatás - HÍREK
500 kutyáról egyedül gondoskodik! - HÍREK
Drága „hobbi” - Kutyás írások
Kutyusok a „színesfém tolvajok” áldozatai - HÍREK
CACIB 2010. Miskolc - HÍREK
A TERMÉSZETROMBOLÁS: ÖNZÉS! - NAPJAINK
A HŰSÉG MADARA - KÖRNYEZETÜNK
AZ ÖTÖDIK HADOSZLOP - NAPJAINK
'DÜHÖNGŐ ISTENNYILA!'' - HIREK
Jégeső a szaudi sivatagban - ÉRDEKESSÉG
A FÖLD NAPJA(?)- HÍREK
Patkányvizelet az élelemiszerek csomagolásán - HÍREK
Ők ott voltak... - Kutyás videók
A CSODA- KÖRNYEZETÜNK
OMÁR - TÖRTÉNETEINK
Alig 3200 tigris maradt a világon - KÖRNYEZETÜNK
Csapatokban érkeznek a fenyőrigók északról - KÖRNYEZETÜNK
Képzelj el egy világot… - NAPJAINK
Kilóg a "lóláp" - NAPJAINK
FAUNA - KÖRNYEZETÜNK
Virágok és füvek - KÖRNYEZETÜNK

 

 
TEMP
 

Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás